Rezultate previzibile in vremuri imprevizibile

Rezultate previzibile in vremuri imprevizibile de la http://www.all.ro

Rezultate

Cartea de fata ne prezinta o incursiune remarcabila in sfera dezvoltarii personale si profesionale intr-un mod simplu si eficient usor de aplicat pentru  a creste performanta echipelor si indeplinirea obiectivelor.

Conducerea si consolidarea echipelor este un act de curaj si maiestrie iar accelerarea performantei presupune monitorizarea atenta a catorva elemente cheie.  Acum in era informationala cunoasterea inseamna putere, iar din acest abecedar al dezvoltarii personale, deprindem o serie de chei motivationale, precum reconstruirea si construirea increderii in sine. Traim vremuri imprevizibile, iar aplicand principiile elaborate in aceasta carte, rezultatele incep sa devina predictibile.

Liderii eficienti, mobilizeaza, comunica si se concentreaza pe anumite parghii cheie pentru indeplinirea obiectivelor. Oamenii din functiile de conducere, elimina teama si motiveaza prin generarea  de idei creative si viziunea de ansamblu, fiind orientati de idealul succesului.

Rezultate previzibile in vremuri imprevizibile, este o excelenta carte atat pentru manageri, cat si pentru oamenii orientati spre rezultat, ce stiu ca pot obtine mai mult, utilizand mai putin efort fizic.  Daca va doriti sa obtineti succesul , iar acesta depinde de un obiectiv critic, atunci cu siguranta el merita sa fie cat mai clar. Ideile prezentate intr-un mod foarte ingenios in carte nu va vor trada niciodata. De ce?  Pentru ca in primul rand sunt de bun simt, iar in al doilea rand cu totii stim urmatorul lucru: cu cat vremurile sunt mai competitive, cu atat e bine sa fim mai “strategici si mai focusati”.

Scrisa intr-un mod simplu, dar eficient si usor de aplicat, mobilizeaza potentialul uman, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Autorii au o vasta experienta in domeniul comunicarii si dezvoltarii personale, fiind adevarti pionieri in domeniu. 

Dr. Stephen R. Covey este autorul bestsellerului istoric Eficienta in 7 trepte si este co-presedinte la FranklinCovey. A lucrat zeci de ani cu presedinti, lideri de corporatie si lideri ai organizatiilor non-profit din intreaga lume.

Bob Whitman este presedinte si CEO al Franklin Covey si investitor de succes pentru actiuni la companii private, nelistate la bursa.

Dr. Breck England are 20 de ani de experienta in consultanta pentru corporatii importante in domeniul planificarii strategice si al comunicarii.

Mai multe detalii aici pe site-ul editurii: http://www.all.ro/carte/rezultate-previzibile-in-vremuri-imprevizible.html

Eu va doresc lectura placuta si aplicabilitate.

 

Reclame

About this entry